PUPS

Op het moment dat u interesse heeft in een pup van Denochi's Pride, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen (dit kan bijvoorbeeld via ons contactformulier of per email: denochispride@kpnmail.nl).

Wanneer u een mail naar ons stuurt, zouden wij het fijn vinden om direct wat informatie van u ontvangen met betrekking tot uw thuissituatie, bijvoorbeeld: heeft u bijvoorbeeld kinderen? Of zijn er eventueel andere huisdieren aanwezig? Heeft u misschien al ervaring met honden? En wellicht wel met ons mooie ras de Staffordshire Bull Terriër. 

Wanneer na het eerste contact een goed gevoel voorbeide partijen is ontstaan,  zullen wij een kennismakingsgesprek met u (en eventueel met uw gezin) inplannen, zodat wij nader kennis met u kunnen maken. Onze voorkeur is dat dit gesprek plaats zal vinden voor dat de pups geboren zijn. Mocht naar aanleiding van dit gesprek blijken dat het voor beide partijen goed aan voelt, zullen wij u verder op de hoogte houden van de dracht, de geboorte van de pups en of er eventueel een pup voor u bij zit. Mocht dit het geval zijn, zullen wij een tweede afspraak inplannen om kennis te komen maken met de geboren pups. 

Ons doel is om een "forever home" te vinden voor al onze pups. Wij zijn namelijk verantwoordelijk voor een warme mand voor de rest van het leven van de pup en nemen deze taak dan ook heel serieus. Onze pups zijn uiteraard in het bezit van een stamboom van de Raad van Beheer (FCI), ze zijn geënt, worden uiteraard regelmatig ontwormt, worden verkocht met een koopovereenkomst en worden grootgebracht in onze woonkamer tussen onze andere honden. 

Mocht u eventueel nog meer informatie over ons ontvangen, bent u uiteraard altijd vrij om contact met ons op te nemen. 

Hartelijke groet, 

Christiaan - Denochi's Pride


Copyright © 2019 Denochi's Pride