NIEUWS

Op deze pagina vindt u alles met betrekking van de recente ontwikkelingen in onze kennel. 

DEZE PAGINA IS ONDERHOUD!

2021

Op 28 augustus 2021 is Demi bevallen van zeven pups. Er zijn 4 teven en 3 reuen geboren. Moeder en pups maken het goed en groeien per dag! 


2020

VERVOLG KYNOLOGISCHE KENNIS

Sinds afgelopen week ben ik begonnen met het volgen van een nieuwe opleiding, met betrekking tot  mijn kynologische kennis. 

In 2019 heb ik met goed gevolg mijn Basiscursus Houden en Fokken met honden doorlopen bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied. Dus was het een vrij makkelijke beslissing om nu ook door te gaan met de cursus Voortgezette Kynologische Kennis.

 

HULDIGING NEDERLANDS JEUGDKAMPIOEN DEMI!

(Zondag 19 januari 2020, SBTCN Nicolai Griskov Trophy)

Op zondag 19 januari is Demi gehuldigd door de Staffordshire Bull Terrier Club Nederland, naar aanleiding van het behalen van haar Nederlands Jeugd Kampioenschap in 2019. 

Naast haar huldiging was er ook een show, de Nicolai Griskov Trophy, Demi nam deel in de klasse teven over 24 maanden. Ze is in deze klasse niet geplaatst, maar kreeg wel een mooi keurrapport mee naar huis. 

2019

Demi wordt Best of Breed op Dogshow Oss!

(Zondag 26 mei 2019, Dogshow K.C. Oss, Den Bosch (NL).

Op zondag 26 mei 2019 is Demi Best of Breed geworden op Dogshow K.C. Oss in Ben Bosch! 

Demi stond ingeschreven in de Tussenklasse, deze heeft zij gewonnen met een Uitmuntend. Hierna won Demi de Beste Teef, waarbij zij ook het CAC en het CACIB kreeg!  Waarna ze ook nog Best of Breed werd onder keurmeester : Mrs. M.L. Doppelreiter uit Oostenrijk. 

DEMI WORDT BELGISCH JEUGD KAMPIOEN!

(Zaterdag 1 juni, C.A.C. Lommel, Lommel 2019 BE)

Op zaterdag 1 juni 2019 heeft Demi het laatste punt voor het Belgische Jeugd Kampioenschap behaald op Dogshow Lommel. Naast dat Demi de jeugdklasse won met een Uitmuntend werd zij ook nog Best Junior of Breed onder keurmeester: Dhr. Augustin Ionescu uit Roemenië. 

DEMI WORDT BESTE TEEF IN GENT

(Zondag 5 mei, 50e Flanders Dogshow, Gent 2019)

Op zondag 5 mei heeft Demi de Jeugdklasse gewonnen in Gent. Hiermee haalde zij het tweede punt voor het Belgische Jeugdkampioenschap. Naast dat Demi de Jeugdklasse won in Gent, is zij ook nog Best Junior of Breed, Beste Teef en Best of Opposite Sex geworden onder keurmeester J. de Cuyper uit België. 

Super trots op ons rode meisje. 

DEMI WORDT NEDERLANDS JEUGDKAMPIOEN!

(Zaterdag 20 april, International Dogshow Goes, Goes 2019)

Op zaterdag 20 april heeft Demi de Jeugdklasse gewonnen op International Dogshow Goes. Hierbij behaalde zij ook het laatste punt voor het Nederlands Jeugdkampioenschap! Naast dat Demi de Jeugdklasse heeft gewonnen, werd zij ook nog Beste Teef (met het CAC) en Best Junior of Breed onder dhr. N. Matejevic uit Rusland.

Omdat Demi Best Junior of Breed is geworden, mocht zij terug komen in de erering en werd zij Best Junior Terriër! 

Wij zijn dan ook super trots op de behaalde resultaten! 

Demi wint de Jeugdklasse op de Schaal der Kempen Dogshow in België!

(Zaterdag 16 maart, Schaal der Kempen Dogshow, Weelde "BE")

Op zaterdag 16 maart heeft Demi de jeugdklasse gewonnen met een uitmuntend op de Schaal der Kempen in België! De eerste woorden die de keurmeester over haar zei waren: "She is just amazing!". Naast dat Demi de jeugdklasse heeft gewonnen en haar eerste Belgische Jeugdpunt behaald heeft onder keurmeester: G. Gladic uit Finland, is ze voor de tweede keer gekwalificeerd voor Crufts 2020! Dit is iets wat wij nooit hadden durven dromen!

Demi haalt de Benelux Jeugd Winster Titel op de Benelux Winner!

(Zondag 3 maart, Benelux Winner show, Groningen 2019) 

Op zondag 3 maart heeft Demi de jeugdklasse gewonnen met een uitmuntend op de Benelux Winner show in Groningen! Ze haalde hierbij niet alleen deze titel: "Benelux Jeugd Winster" maar is ook gelijk Crufts Gekwalificeerd voor 2020! Wij zijn dan ook super trots op dit waanzinnige resultaat.

Copyright © 2019 Denochi's Pride